Helpmij Nl

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Door Windows in de veilige modus op te starten, vergroot je de kans dat je het bestand alsnog kunt verwijderen. De veilige modus start Windows namelijk in een zo opgeruimd mogelijke omgeving op en voorkomt daarmee dat er programma’s automatisch worden geladen . In de verkenner open je de tab Beeld en klik je op de knop Voorbeeldvenster. Controleer of de voorbeeldweergave rechts in het venster is verdwenen. De toetsencombinatie Alt+P laat de voorbeeldweergave ook verdwijnen. Betreffende pagina had ik reeds bezocht, en ook meerdere fora.

  • Je moet het bestand dat je wilt importeren ook eerst exporteren als obj.
  • Via Gebruikersaccountbeheer (ook wel User Account Control genoemd) worden beperkingen opgelegd zodat essentiële systeemaanpassingen en installatie van software niet zomaar kunnen worden uitgevoerd.
  • Wanneer u een zoekresultaat selecteert, wordt de locatie weergegeven onderaan het venster.
  • Stip de optie Ja, automatisch stuurprogramma’s en pictogrammen downloaden aan als rgss202j.dll ontbreekt in win7 je inderdaad zo’n automatische installatie verkiest.
  • Heb net dat artikel ff doorgelezen, en heb de link gedownload voor veel mensen in mijn kring, die dat heel goed kunnen gebruiken.

Meestal is het installeren van services packs sneller dan het downloaden en installeren van elke afzonderlijke update. Alle beetjes helpen als u de framerate op uw game-laptop wilt verhogen. U kunt voorkomen dat apps, waaronder Windows-services, op de achtergrond draaien, om op die manier te besparen op waardevolle systeembronnen en uw pc te optimaliseren voor games. Probeer de gratis proefversie vandaag nog uit.

Tip 15: Updates

Als u de resolutie nog verder verlaagt naar 720p, houdt u ongeveer de helft zo veel pixels over als met de oorspronkelijke 1080p-instelling. De framerate gaat er dan misschien op vooruit, maar de resolutie is belabberd. Dit document biedt informatie over het gebruik van Windows 10-energiebeheerschema’s.

hoe bewerk ik het Windows-register?

Dit verkort de batterijduur als uw laptop niet op een externe voedingsbron is aangesloten, maar als u een externe voedingsbron gebruikt, is er niets aan de hand. Wordt Windows met elk programma dat u op uw pc of laptop installeert trager, en is dat direct van invloed op al uw games? Dit komt doordat veel programma’s achtergrondactiviteiten uitvoeren, zelfs als ze niet worden gebruikt. Daardoor wordt het waardevolle geheugen van uw computer verspild. Verschijnt na afloop de link x optionele updates zijn beschikbaar, klik die dan aan en plaats een vinkje bij de updates die je wilt installeren. Bevestig met OK en druk op de knop Updates installeren.

Wat Is Het Dll Bestandstype?

U dient voor de Windows 10 update over minimaal 10GB beschikbare schijfruimte te beschikken, dan zit u goed. Tip 11 Controleer regelmatig de inhoud van de downloadmap van je browser en gooi oude bestanden weg die je niet meer gebruikt. Begint je Windows-pc traag te worden, dan kan het tijd zijn om je computer op te schonen. In dit artikel behandelen we 17 tips die het pc schoonmaken een fluitje van een cent maken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *